Meny
 

Om oss

Om oss

Idag drivs Saras Begravningsbyråer & Juridik av Sara Olsson. En byrå som etablerades den 16 september 1963 av Saras föräldrar då de tog över begravningsbyrån i Järbo. 1987 utökades verksamheten genom att välkomna begravningsbyrån i Ovansjö och till sist även Ockelbo i 1991.

Vi som arbetar på Saras Begravningsbyråer & Juridik idag heter Sara Olsson, Pernilla Hägglund och Carolin Granath.

Pernilla har hand om begravningarna i Ockelbo och Sara har motsvarande funktion i Järbo och Ovansjö. Carolin är den som ansvarar för arbetet med bouppteckningar och den juridiska biten för alla tre begravningsbyråer.

SaraSara OlssonÄgare, BegravningsrådgivareMejla Sara 0297-700 49
CarolinCarolin GranathAuktoriserad BoutredareMejla Carolin 0297-102 23
PernillaPernilla HägglundBegravningsrådgivareMejla Pernilla 0297-405 08

Vi är en auktoriserad begravningsbyrå

Det är viktigt för dig är att veta att Saras Begravningsbyråer & Juridik är en SBF auktoriserad begravningsbyrå. Hos oss på Saras Begravningsbyråer & Juridik hittar du kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver. Det är trygghet för dig och en kvalitetsstämpel för oss.

Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig i en svår stund. Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

Vår målsättning är att med personligt bemötande och kunnig rådgivning, hjälpa till att arrangera minnesvärda begravningar till en rimlig kostnad.